nur glow health & beauty

Kecantikan Yang Berseri, Lagi Terserlah

Jom kita buka kunci kecantikan sebenar dalam diri anda. Kami dengan bangganya memperkenalkan barisan kosmetik yang berevolusi, yang di dedikasikan untuk memperkasakan kecantikan wanita di luar sana, tanpa perlu menghabiskan kesemua yang ada dalam purse anda 😉.

Gabungan Bahan Terbaik

Barisan produk kosmetik kami dilahirkan daripada gabungan bahan alam semula jadi dan sains, menggunakan ekstrak botani terbaik dan penyelidikan terkini untuk menyuburkan dan mencergaskan kulit anda.

Meningkatkan Keyakinan Diri

Misi kami adalah untuk menyemai keyakinan pada setiap wanita dan gadis. Apabila anda berasa sihat dengan kulit anda, tiada apa yang anda tidak boleh capai! Betul tak girlz?!

0 +
Jualan Pada Bulan Pertama
0 +
First Batch Produk Kami Dihasilkan
0 +
Customer Yang Kami dah Served

Objektif

Misi Kami

Kami percaya bahawa kulit yang sihat dan berseri boleh dicapai oleh semua orang. Kami adalah peminat kepada produk penjagaan kulit dan bersemangat untuk membantu anda kelihatan dan merasai yang terbaik. Misi kami adalah untuk menyediakan produk penjagaan kulit yang berkualiti tinggi dan berkesan yang memberikan hasil sebenar, supaya anda boleh menerima kecantikan semula jadi anda dengan yakin!

Customer Support Untuk Anda

Sama ada anda mempunyai soalan tentang produk kami kami atau memerlukan bantuan tentang pembelian anda atau cara penggunaan, hubungi sahaja kami.

Produk Fresh Dari Kilang

Komitmen kami terhadap kualiti bermakna kami menawarkan anda produk yang baru dikeluarkan. Ucapkan selamat tinggal kepada stok kosmetik yang dah lama dan gunakan yang stok baru.

Kelulusan KKM & Sijil Lain

Produk kami juga mendapat kelulusan dari KKM dengan no. siri (No. KKM Sini) dan pengiktirafan sijil amalan perkilangan GMP, dan juga diiktiraf sebagai halal (No. Sijil HALAL).